Framkallningstips

Fotoprodukter

Canvas

Att få sitt favoritfoto på canvas är riktigt fint. Det blir inte bara en vacker tavla, utan också ett fint minne som ser bra ut på väggen. Allt man behöver är att ha bilden man vill ha tryckt på datorn, så sköts resten av fotoföretaget.
Det går till så att man laddar upp fotot på en hemsida, väljer storlek på sin canvas och om man t.ex. vill ha en ram och sen skickar man in sin beställning och ca en vecka senare har man sin tavla. Canvasen finns ofta i många olika storlekar och kilramarna kan man välja djup på. Att beställa en canvas är ett väldigt enkelt sätt att få uppleva ett härligt minne resten av livet.

Fotomugg

Istället för att ha en vanlig, enkel mugg som du dricker ur varje dag, är det mycket roligare att ha en som är speciell och bara din. Att köpa en fotomugg är en väldigt bra lösning.

Man väljer givetvis bild, men kan också bestämma färg och design på sin mugg – det är helt fritt. Precis som med en canvas väljer man ut sin bild och laddar upp den på fotoföretagets hemsida, designar den som man vill och skickar sedan iväg beställningen. Det är värt att komma ihåg att en fotomugg är lika kul att köpa till sig själv som att ge bort som present.

T-shirt med tryck

Att trycka en bild på en t-shirt är en gammal goding, men med god anledning: det är ju kul. T-shirts är också enkla att ge bort och kan ju göras personliga: du och en vän var på semester i Venedig och tog en vacker bild? Tryck den på en t-shirt så kommer både du och din vän minnas resan med glädje varje gång ni ser den.

Välj storlek, färg och bild till din t-shirt och gör den så speciell som du kan – det är definitivt värt det.