Framkallningstips

Mer om Önskefoto

Här skapar du enkelt din egen fotoalmanacka med dina speciellt utvalda fotografier, det sker i fem olika steg. Allt är väldigt pedagogiskt uppdelat och väl utfört, först väljer du vilken typ av almanacka du vill göra, en ”Klassisk med lyxomslag”, en ”Klassisk”, eller en ”DeLuxe”.

Nästa steg blir att ladda upp de bilder du vill ha med och i detta steg behöver du antagligen installera en insticksmodul till din webbläsare om du inte redan har den som kräv. Detta är helt säkert och du behöver inte oroa dig för virus eller att den ska ta för stor plats på din hårddisk. Efter att du laddat upp dina bilder väljer du i nästa steg var du ska placera dem i din almanacka, på vilken månad och så vidare. När du gjort detta är det bara att gå till steget ”Förhandsgranska” och där kan du se exakt hur det kommer att se ut när din almanacka är tryckt och kommit hem till dig med posten. Du har även möjlighet att gå tillbaka till tidigare steg och göra om något om du inte blivit nöjd med någon detalj. Sista steget är själva beställningen och betalningen som görs i kassan på hemsidan. Först får du naturligtvis möjlighet att se över din ”kundvagn” och pris och så vidare. Du kan ju beställa fler saker från hemsidan när du ändå är igång.

Fler produkter hos Önskefoto

Det finns massor av roliga saker man kan göra med sina foton hös Önskefoto förutom en kalender, du kan till exempel göra en Fotobok med alla dina bilder. Den blir som ett inbundet album och du kan själv lägga in bildtexter och bestämma design. Den blir ett fint minne av en speciell händelse eller en period i livet och funkar lika bra som present som till dig själv. Budgetvarianten av den kan man säga att Fotohäftet är, precis lika fint men inte inbundet som en bok utan mer som de gratisalbum man kunnat få hos olika framkallningsfirmor tidigare, dock kan du ju göra de lite mer personliga här. Vill du ha en tavla med ett av dina egna foton som faktiskt ser ut som en ”riktig” tavla eftersom den är tryckt på Canvas går det också att beställa på Önskefoto.se, du gör precis som vanligt och laddar upp ditt foto på hemsidan och sedan är det bara att välja storleken du vill ha på Canvasen och beställa. Det går att göra vanliga tackkort, julkort och andra kort med dina egna bilder. Vanlig framkallning kan du förstås också göra på hemsidan. Några roliga alternativ du kan göra för att inreda ditt hem mer personligt eller sätta din personliga prägel på en present är till exempel en Mugg med bild på, en Sparbössa, ett Gosedjur som har en t-shirt med din bild på, en Musmatta med ditt ansikte eller varför inte göra en Personlig sagobok till ditt eller en väns barn? Det är fantastiskt roligt för små barn att kunna läsa ”om sig själv” i en spännande saga och blir dessutom ett riktigt roligt minne att ha kvar när de blir äldre. De flesta produkterna på Önskefoto.se är mycket prisvärda och har en hög kvalitet. Det är nästan aldrig längre leveranstid än 10 arbetsdagar, men det kan vara bra att tänka på att vara ute i god tid när det gäller högtider som Julafton eller studenttider.